in

Τρικαλινοί βγήκαν για τσιγάρο και μόλις γύρισαν έλειπαν τα παϊδάκια τους

Ένας 80χρονος τα έκλεψε για να ταϊσει τον Φάνη Γκέκα

Ήταν Σάββατο. Σε ταβέρνα των Τρικάλων μία παρέα παράγγειλε παϊδάκια. Μόλις ήρθε το τσιτσί, βγήκαν έξω για το ορεκτικό τους, ένα τσιγάρο χωρίς να ακουμπήσουν τα παϊδάκια. Ωστόσο, δεν ακολούθησαν την βασική αρχή, κανείς δεν κράταγε σκοπέτο στην πιατέλα.

Δεν ξέρουμε αν ήταν για λίγο έξω οι θαμώνες ή αν πιάσανε την πάρλα για κανά δίωρο, το θέμα είναι ότι όταν γύρισαν η πιατέλα ήταν άδεια. Ένας άλλος θαμώνας είτε γιατί τα λυπήθηκε που κρύωναν χωρίς να τα τρώει κανείς, είτε γιατί ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών (και πιατέλας), είτε γιατί ήταν αργά και ήθελε να “φύγει η πιατέλα, να πάνε και τα παιδιά σπίτια τους”, είτε γιατί ήθελε να τα φάει ο ίδιος, είτε γιατί ήθελε να τα φάει ο σκύλο τους, τα πήρε και τα έχωσε σε μία σακούλα που είχε, οπότε οι θεριακλήδες μόλις βαρέθηκαν να συζητάνε για “μπάλα και μουνάκια” γυρνώντας αντίκρυσαν αυτό :

πιατέλα παϊδάκια Τρίκαλα

Αμ έτσι είναι μαλάκες, το τσιγάρο είναι καλύτερο μετά το φαγητό, αλλά όχι, εσείς θέλατε να αφήσετε αφύλαχτο ό,τι πιο πολύτιμο είχατε. Όταν χάνουμε κάποια πράγματα τα εκτιμάμε…(Νεφέλη γύρνα πίσω).

Επιστρέφουμε στο συμβάν. Οι θαμώνες έκπληκτοι δεν χρειάστηκε πολύ μέχρι να καταλάβουν τί έγινε. Ο 80χρονος θαμώνας ανέλαβε τις ευθύνες του όπως θα έκανε κάθε 80χρονος στη θέση του (στα 80 σου δε σε νοιάζει, τί θα σε κάνουν, θα σε πυροβολήσουν; Στον τσόκο σου, τα χρόνια σου να’ χαν). Ο δράστης σύμφωνα με το tv10.gr τους είπε :

“Θέλω να ταϊσω τον Γκέκα”

παϊδάκια για τον γκέκα τον ποδοσφαιριστή

Γκέκας είναι σκύλος ιχνηλάτης για κυνηγούς. Αλλά είναι βέβαια και ο αγαπητός καραφλοχαιτάκιας πρώην θρύλος του ποδοσφαίρου, ίσως να περνάει οικονομικές δυσκολίες ο Φάνης, ποιός ξέρει.

Όπως και να’ χει, αφού ομολόγησε ότι ήθελε να ταϊσει τον σκύλο και “πως κάνετε έτσι”, έβγαλε αμέσως τα παϊδάκια από τη σακούλα με τα γεμάτα τρίχες σκύλου χέρια του και τα ξανα-κούμπησε, ευλαβικά, στην πατέλα.
“Ορίστε, σαν να μην έγινε, τα ίδια και καλύτερα είναι”, τους είπε σύμφωνα με πληροφορίες του billk16.sg-host.com/test1.

Η παρέα με τα παϊδάκια αποδείχθηκε επιλεκτική και “αρκετά πρωτοκλασάτη” αφού δεν τα άγγιξε καν, ενώ ο παππούς τα άκουσε από την παρέα του, γιατί λογικά δεν τους άρεσε που τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω τους εκείνο το Σαββατόβραδο. Μάλιστα σύμφωνα με το tv10.gr τον έκραζαν λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι. Έχει λιώσει στο παϊδάκι ο Γκέκας.

Ο σεσημασμένος παππούς κερδίζει την συμπάθειά μας, γιατί εκτός από το ότι θέλει να ταϊζει τον σκύλο του με το καλύτερο κρέας, δεν κώλωσε και τιμώρησε υποδειγματικά τα τσουτσέκια που είχαν το θράσος να πάρουν τα μάτια τους τα παϊδάκια έτσι ζεστά που ήταν, πάνω στο τραπέζι.
Θα προτείναμε βέβαια να τους έλεγε “α πάτε έξω; Δεν χρειάζεται, επιτρέπουν το κάπνισμα εδώ, έχει κονέ το αφεντικό με τον δήμαρχο” και με το που άναβαν το πρώτο εντός –> 1142 –> χειροπέδες –>  αντίο παρέα –> καλωσήρθατε παϊδάκια –> φάτα Γκέκα –> άσε τίποτα και για μένα και τέλος ιστορίας.

Αν θεωρείς όλα τα παραπάνω ηλίθια, μην παραλείψεις να δεις κάτι αρκετά πιο ηλίθιο :