in

Όλη η ιστορία με την Ανταρσία της Μέγκαν και του Χάρι

Ο κίτρινος τύπος έχει φανεί πως μπορεί να είναι αρκετά πιεστικός για τους celebrities οι οποίοι αντιμετωπίζουν τα δικά τους first world problems. Αρχικά, η μητέρα του πρίγκηπα Χάρι, η Νταϊάνα είχε κάμποσες εκατοντάδες παπαράτσι να την ακολουθούν, με πολλές θεωρίες για το αυτοκινητιστικό στο οποίο σκοτώθηκε. Από το ότι ήταν πιωμένος ο οδηγός, μέχρι ότι για το ατύχημα έβαλε το χεράκι της η MI6 και ότι ευθύνονται οι παπαράτσι καθώς ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα προκειμένου να μπορέσει να τους ξεφύγει.

Όποια και να είναι η αλήθεια, είναι βέβαιο πως τα βρετανικά ταμπλόιντ είχαν ασκήσει τρομερή πίεση στη μητέρα του Χάρι. Κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετούς μήνες και με την γυναίκα του, την Μέγκαν Μάρκλ. Η πριγκίπισσα για διάφορους λόγους είναι πεσμένη ψυχολογικά, έχουν γραφτεί διάφορα, έχει δώσει και η ίδια hints για επιλόχειο κατάθλιψη και για την επιρροή που μπορεί να έχει σε κάποιον η πιεστική ζωή του παλατιού και της εκτεταμένης δημοσιότητας.

Έπεσε απ’ τα σύννεφα δηλαδή. Θα είχε σκεφτεί “είμαι στην καλύτερη χώρα του κόσμου, America fuck yeah” και έχω παίξει σε μία από τις πιο γνωστές σειρές, σιγά μη μασήσω από τα αγγλάκια. Αλλά όσα να’ ναι, καμιά 20αριά πρωτοσέλιδα εάν κρατήσεις κάπως διαφορετικά μια τσάντα και 100 άλλα εάν δεν βάλεις καπέλο, δεν σου δίνουν και την μεγαλύτερη ελευθερία.

Να πάνε να γαμηθούνε όλα φέρεται να δήλωσε στον Χάρι ο οποίος συμφώνησε γιατί λόγω της μητέρας του είχε ένα κακό ιστορικό με το πως μπορεί να συνδυαστεί οικογένεια και ζωή στο παλάτι. Δεν μπορεί. Οπότε δήλωσαν δημοσίως, χωρίς να πάρουν την άδεια της γιαγιάς, της αυτού μεγαλειότης, μεγάλη η χάρη της, πως “εμείς παιδιά πάμε Καναδά, να ξέρετε”. Μετά από αυτό….της καργιόλας.

Αποκλειστικά πλάνα από την στιγμή της απόδρασης
Αποκλειστικά πλάνα από την στιγμή της απόδρασης

Η γιαγιά είπε, ξανασκεφτείτε το γιατί άπαξ και φύγετε από δω δεν έχει ζεστό βασιλικό μαρουλάκι, φακές και σούπα θα τρώτε μόνο. Ότι δηλαδή λέει και κάθε ελληνίδα μάνα για να μην φύγει ο γιος από το σπίτι. Ο δε γιαγιάκιας, φλώρος, αλλά και καράφλας αδερφός του, προσπάθησε να τον μεταπείσει “Σσσσσ, μην σε ακούσει η γιαγιά, κάνω πως δεν το άκουσα. Δεν θα σου ξαναμιλήσω εάν φύγεις”. Όχι και τόσο δεμένα τα δύο αδέρφια απ’ ότι φάνηκε καθώς ο Χάρι με την Μέγκαν έφυγαν.

Η βασίλισσα Ελισάβετ μες τις άκρες είπε στο ερωτευμένο ζευγάρι, πως αν πάνε στον Καναδά δεν θα υπάρχουν για αυτή γιατί θα έχουν αρνηθεί την 9 to 5, βασιλική τους εργασία. Η Μέγκαν την πήρε τηλέφωνο, λες και είναι ντελιβεράς που δεν βρίσκει το σπίτι. Η βασίλισσα Ελισάβετ της έσκασε άκυρο και ΔΕΝ το σήκωσε, με πηγές να αναφέρουν πως δεν το σήκωσε προκειμένου να μην υποκλαπεί η συνομιλία τους, πράγμα διόλου απίθανο να συμβεί.

Πάντως, ειδικοί μάρκετινγκ και λοιποί, είναι βέβαιοι πως το ζευγάρι ακόμα και αν σταματήσει να έχει επαφές με το Παλάτι, θα βγάζει πιθανότατα περισσότερα. ΆΛΛΟ ένα χτύπημα του ιδιωτικού στον δημόσιο τομέα. Γιατί να πληρωνόμαστε ψίχουλα από τους Άγγλους και να κρεμόμαστε απ’ τα/την βυζγιαγιά και να μην ανοίξουμε ένα κοινό προφίλ στο Instagram “Το στέκι του Χάρι και της Μέγκαν” @therealprince & @meghanbitchezzz για να δίνουμε tips, να δείχνουμε την κουλ ζωή μας ενώ διαφημίζουμε κρέμες, διαμάντια και στέμματα;

Ότι και να γίνει εν τέλει, cross your fingers ώστε να υπάρχει έστω ένα πιάτο φαϊ για το ταλαίπωρο, against all odds, ζευγάρι.