in

ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την καραντίνα : 8+2 πρόσωπα (ΦΩΤΟ)

Από τον Μητσοτάκη και τον Τσιόδρα μέχρι τον Κουτσόπουλο και την Μπόμπα, κάνουμε προβλέψεις για την μετά-καραντίνας εμφάνιση των star

Απαγόρευση κυκλοφορίας, κλειστές οι καφετέριες, κλειστά τα κομμωτήρια, κλειστές και οι καρδιές μας. 🙁
Πώς θα είναι τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σόουμπιζ (πολιτικής και καλλιτεχνικής) όταν όλο αυτό τελειώσει;
Προβλέπουμε και παρουσιάζουμε :

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός της χώρας στηρίζει το social distancing και το cocooning, οπότε είναι βέβαιο πως δεν θα έρθει σε επαφή με κομμωτές. Θα υιοθετήσει βέβαια ένα πιο ανέμελο look με την φράντζα κάτω, γιατί αν κάνει το μαλλί με τέτοιο μήκος καρφάκια, θα βρίσκει στα κασώματα του Μαξίμου. Γιατί δεν ξεχνάμε ότι εκτός από πανέμορφος ο κ. Μητσοτάκης είναι και πανύψηλος.

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κορονοϊός

 

Σωτήρης Τσιόδρας

Ο Σωτήρης έχει αναλάβει μεγάλο βάρος στις πλάτες του. Το άγχος αρκετό γιατί ανακοινώνεις νεκρούς και αν πεις μια λέξη λίγο πιο αισιόδοξη, περιμένουν όλοι σαν δρομείς σε κατοστάρι να πλακώσουν στις καφετέριες. Το να λες για το πλύσιμο των χεριών είναι επίσης κουραστικό γιατί ο κόσμος δεν παίρνει από λόγια. Γι’ αυτό και οι μανάδες μας πάθαιναν νευρικό κλονισμό τα πρώτα 10 (25) χρόνια της ζωής μας. Η ουσία είναι ότι μέχρι να τελειώσει όλο αυτό, το άγχος θα έχει κοστίσει στον κ. Τσιόδρα τα μαλλιά του. Ωστόσο, θα δούμε για πρώτη φορά το χαμόγελο στα χείλη του, γιατί μία χώρα θα μπορεί να ξανασταθεί στα πόδια της και ο ίδιος θα μπορεί να ξαναψάλλει με δεκάδες προβ πιστούς στην ενορία του. Και έξυπνος όπως είναι θα κάνει την κλασική πουτανιά υποκατάστασης των μαλλιών με τα μούσια, οπότε θα συνεχίσει να έχει πρόσβαση σε υποχόνδρια γκομενάκια που τον άντρα τον θέλουν με καθαρά χέρια.

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Κορονοϊός

Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Δεν χρειάζεται εξήγηση.

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο Κορονοϊός

Μπόμπα & Τανιμανίδης

“Ω, ΘΕΟΙ ΤΟΥ INFLUENCING, εγώ η Χριστίνα Μπόμπα βάζω σε κίνδυνο την υγεία μου ώστε να είμαι η πρώτη σελέμπριτι με κορονοϊό, παρακαλώ ανταποδώστε όταν όλο αυτό περάσει.”

Αυτά είπε η Χριστίνα, ενώ θυσίαζε τον Σάκη Τανιμανίδη, ώστε να πιάσει το κάλεσμα στην θεότητα Zuckerberg.
Πράγματι, το ζευγάρι πλέον είναι το έμβλημα του κορονοϊού και αυτό έχει τα καλά του. Προβλέπουμε πολλά λεφτά για μάσκες. #menoumetapeinoi-omos
Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Τανιμανίδης η Μπόμπα και ο Κορονοϊός

Βασίλης Κικίλιας

Ο Υπουργός Υγείας. Ο Ήρωας των Ηρώων. Η πολλή πίεση της φάσης με τον ιό…..η πίεση της Μπαλατσινού που γκρινιάζει επειδή δεν μπορεί να βγει ούτε Γλυφάδα, ούτε να πάει με τον σύζυγο για ιστιοπλοϊα. Όλο αυτό το βάρος πρέπει να εκτονωθεί με πασοκικό και μαγκιόρικο τρόπο.

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Βασίλης Κικίλιας και ο Κορονοϊός

 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λέο του MasterChef είναι δικός μας, λαϊκό παιδί της νεολαίας, του αρέσει να απαγγέλει Χατζηφραγκέτα, Manu Chao και Αγγελάκα. Είναι αρκετά safe να υποθέσει κανείς πως αυτή η φάση με την καραντίνα δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτη για τον Κουτσόπουλο. Θα δοκιμάσει το τολμηρό λουκ που πάντα ζήλευε και θα ασπαστεί τον Ρασταφαριανισμό. Προβλέπουμε επίσης πως θα βάλει κάποια κιλά, όπως κάθε mama’s boy που σέβεται τον εαυτό του.
Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Κουτσόπουλος και ο Κορονοϊός

Ο Γιώργος (δεν ξέρουμε επίθετο) του MasterChef

Ενώ οι παίκτες ήταν αποκλεισμένοι έσκασε η καραντίνα, η παραγωγή ήθελε να τους προστατέψει, οπότε τους μάντρωσε ακόμα περισσότερο. Προβλέπουμε πως δεν απαιτείται καμία επαφή με τον έξω κόσμο, εφόσον ξέρουν να μαγειρεύουν και για κομμώτρια έχουν την Κατερίνα. Ο Γιώργος θα κάνει το λάθος και θα εμπιστευθεί το κεφάλι του στην Κατερίνα και αυτό θα είναι το αποτέλεσμα. Προβλέπουμε επίσης πως δεν θα του αρέσει το μαλλί του, οπότε θα υιοθετήσει ένα πιο ναζιάρικο, grumpy look.

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Γιώργος του MasterChef και ο Κορονοϊός

(Bonus) Αλέξης Τσίπρας

Δεδομένου ότι ο Τσίπρας είχε βγάλει έρπη κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, η επαγωγική λογική λέει πως η εικόνα του αν κυβερνούσε και έπρεπε να πάρει αποφάσεις για την πανδημία θα ήταν η παρακάτω

Πριν και μετά την καραντίνα - Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κορονοϊός

Και ο Παναγιώτης Καμμένος.

Πριν και μετά την καντίνα - Ο Πάνος Καμμένος και ο Κορονοϊός

Αν σου άρεσαν, ΜΗΠΩΣ να έκανες κανά share να περάσει και η ώρα;